Vray Render Eğitimi Neyi Hedefliyor?
Vray Render eğitimi; üç boyutlu modelleme, sunum işi ile ilgilenen ya da bu alanda çalışacak olan teknik ressam, mimar, iç mimar, mühendis, grafiker ve diğer tasarımcılara yönelik hazırlanmış bir eğitimdir. Katılımcılar eğitim alarak; mimarlık, iç mimarlık, inşaat, mobilya, Fuar standı gibi alanlarında nesneleri 3 boyutlu olarak modelleme, malzeme belirleme, ışıklarla aydınlatma, animasyon oluşturma yeteneği kazanmak için temel bilgilere sahip olur. Eğitim sayesinde üç boyutlu gerçekçi sunumlar hazırlayabilirler.
Uzaktan online eğitim, sizlere evinizin konforunda eğitime katılma imkanı yaratan bir uygulamadır. Nerede olursanız olun istediğiniz zaman internet üzerinden video erişimlerine ulaşabilirsiniz. Vray Render online eğitim dersinde eğitmene anlık olarak sorular sorabilir ve grup sohbetlerine katılabilirsiniz. Eğitim tamamlandıktan sonra eğitim süresince öğrendiğiniz bilgiler ışığında kurum tarafından bir sınav uygulanır. Sınavda başarılı olan katılımcılar, sertifika almaya hak kazanır. Kazandığınız katılım ve başarı sertifikası, 3 boyutlu modelleme, malzeme atama, ışık kamera oluşturma, animasyon oluşturma becerilerini kazandırmış olur.
Vray Render Eğitiminde Neler Öğreneceksiniz?
V-Ray, 3 boyutlu nesneleri aydınlatmak üzere Işıklanım Haritalama (Irradiance Map), Işık Önbelleği (Light Cache) uygulamalarını ve Foton Haritalama ve Doğrudan Hesaplama (Direct Computation) gibi Dolaylı Aydınlatma (Indirect Illumunation) tekniklerini kullanmaktadır. V-ray, sıralamış olduğumuz dört tekniği birincil ve ikincil ışık sıçrama hesaplamalarında ve çeşitli kombinasyonlar şeklinde uygulayabilir. Tüm bu uygulamaların temellerini öğreneceğiniz aşağıdaki başlıklar dahilinde bir programa katılmış olacaksınız.
Vray Render Yazılımının Algoritma Çalışma Tekniği
Vray Arayüz Özellikleri
Vray Malzeme Oluşturma
3D Malzeme Oluşturma Teknikleri
Işık, Kamera Oluşturma
Vray Post Prodaction Özellikleri
Vray Render Kursu İçeriği Nedir? Ne Kadar Sürüyor?
Vray Render için gerekli olan programları öğrenmenizi sağlayacak eğitim, temel bilgileri içeren 12 canlı dersten oluşuyor. Ders saatleri, çalışan kişileri göz önünde bulundurarak, çalışma saatlerinin dışında olacak şekilde planlanmıştır. Canlı dersleri kaçırmanız halinde video erişimleri sayesinde sonradan takip etme imkanı sunulmaktadır. Ders sırasında aklınıza takılan bir soruyu eğitmene anında sorma imkanına sahipsiniz. Aynı zamanda canlı grup sohbetlerine de katılmanızı sağlıyor.
Oldukça verimli olacak şekilde planlanan derslerin sona ermesinin ardından sertifika sınavına katılmanız beklenir. Sertifika sınavı sonucunda beklenen başarıyı gösteren katılımcılar, Vrey Render Sertifikası almaya hak kazanır. Eğitim sırasında V-Ray için gerekli olan Programlar, 3ds Max, Maya, SketchUp, Rhino, Revit ve minimum seviyede performans için bilgisayara ihtiyacınız olacak. Bilgisayarın sahip olması istenen özellikler ise şöyledir; Windows işletim sistemli bilgisayar, I 7 işlemci, 16 Gb Ram, İşletim Sistemi: 64x olmalıdır. Tüm bunların yanında olmazsa olmaz aktif internet bağlantısıdır.
Vray Render Sertifikası Ne İşe Yarar?
12 saat süren eğitim sonucunda edindiğiniz temel bilgiler, birçok sektörde çalışmalarınızda destek olacak niteliktedir. Enstitü tarafından belirlenen tarihte öğrendiğiniz bilgiler ışığında, sertifika sınavına katılmanız istenir. Bu sınavda başarılı olan katılımcılar, sertifika kazanmış, kişisel ve mesleki gelişimine önemli bir değer katmış olur. Eğitim sonunda almaya hak kazandığınız sertifika; özel, resmi ve uluslararası kurumlarda geçerlidir. CV’nizde yer alması, iş bulma sırasında önemli bir role sahiptir. Özellikle; tekstil tasarımcıları, mimar, iç mimar ve mühendisler, TV sektöründe yer alan kişilerin çalışmalarında kolaylık sağlar.
Vray Render Yazılımının Algoritma Çalışma Tekniği
Vray Arayüz Özellikleri
Vray Malzeme Oluşturma
3D Malzeme Oluşturma Teknikleri
Işık, Kamera Oluşturma
Vray Post Prodaction Özellikleri
Konu başlıkları